Klejnsmede søges

Vi har stadig travlt og mangler igen klejnsmede

Har du erfaring med altaner, trapper, gelænder samt konstruktionsstål og meget gerne kendskab til bukning og valsning? Kunne du tænke dig en selvstændig og udfordrende stilling i et ungt team, hvor du er med til at løse kundernes individuelle behov, når små og store projekter udføres?

Richard Thomsens A/S har base i Brabrand og har et datterselskab i Letland, og vi udfører professionelle stålkonstruktioner og smedearbejde i hele landet.

En solid virksomhed med et godt sammenhold

Du bliver en del af en solid virksomhed med 45 kollegaer i Danmark og 100 i Letland, der arbejder på et højt fagligt niveau og glæder sig til at tage imod dig. Vi har det godt sammen, hos os er ingen dage ens, og vi er stolte af, at flere har været hos os i mange år. Vi har gode lønvilkår samt pensions- og sundhedsordning.

Ansvarsfuld og erfaren klejnsmed

• Du har erfaring i EN1090.

• Du har god tegningsforståelse.

• Du har erfaring med svejsning, primært 135.

• Du trives i et selvstændigt job og tager ansvar for dit arbejde. Samtidig er du god til at arbejde tæt sammen med kollegaer, og du har en imødekommende og positiv indstilling til at løse kundernes behov.

Er du interesseret?

Vi inviterer løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag til job@richard-thomsen.dk mrk. Klejnsmed. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.